NewsLetter
* Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

Email
Nume 
Abonare
 

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII PENTRU floresonline.ro
Prin accesarea si realizarea de comenzi pe acest site inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile sale.

ACCES
Accesul la acest site se face doar daca sunteti de acord cu termenii si conditiile.

1. OBLIGATII
1.1. Dumneavoastra
1.1.1. Sunt de acord sa nu folosesc acest site in scopuri ilegale si sunt de acord sa il folosesc in conformitate cu legislatiile in vigoare
1.1.2. Ma angajez sa nu folosesc acest site intr-un mod in care i-ar cauza stricaciuni, distrugeri, functionare lenta sau ineficienta
1.1.3. Ma angajez sa nu folosesc site-ul intr-o maniera in care ar putea viola drepturile unor persoane, sau companii (includem aici dreptul de proprietate, de confidentialitate)

2. DREPTURILE NOASTRE


2.1 Ne rezervam dreptul de:
2.1 1 Modificare temporara sau permanenta a site-ului (sau a unor parti din el) cu sau fara a va instiinta;
2.1 2 Schimbare a acestor termeni si conditii cu sau fara a va instiinta; este de datoria dvs sa verificati si sa fiti sau nu de acord. In cazul in care nu sunteti de acord trebuie sa parasiti imediat site-ul.
2.1.3 floresonline.ro isi rezerva dreptul de a refuza livrarea oricarei comenzi fara obligatia de a motiva acest refuz; in acest caz clientul va primi inapoi banii platiti pentru comanda respectiva. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorari majore pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor deja transferate catre floresonline.ro, dar nu si alte despagubiri. In cazul in care livrarea nu se poate efectua din motive care tin direct de expeditor, date incomplete sau incorecte, destinatarul refuza primirea comenzii, comanda se anuleaza si se retine 50% din valoarea totala.  Prin cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectii conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat.
2.1.4 Livrarea se face in minim 2 ore de la confirmarea platii comenzii. Daca din cauze ce nu tin de floresonline.ro (nu gasim pe nimeni la adresa de livrare, destinatarul nu vrea sa primeasca cadoul, etc), comanda nu poate fi livrata, ea ramane procesata si disponibila la livrare timp de 6 ore. Daca in acest timp livrarea nu putut fi facuta (din cauzele enumerate mai sus), comanda se anuleaza automat fara posibilitatea de returnare a platii.
2.1.5 Ne rezervam dreptul sa anulam orice comanda pe care noi o apreciem ca fiind asociata cu frauda in comertul online chiar daca nu o putem demonstra. Clientul isi va primi inapoi suma integrala.
2.1.6 Ora limita de livrare a unei comenzi in aceeasi zi este ora 17 de Luni - Vineri si ora 13 Sambata - Duminica pentru Bucuresti iar ora 16 de Luni - Vineri si ora 12 Sambata - Duminica, comenzile plasate dupa aceasta ora se vor livra a doua zi lucratoare sau la o data viitoare mentionata de catre client


3. LINKURI
Siteul furnizeaza linkuri catre alte siteuri. Trebuie fiti de acord cu faptul ca siteul nostru nu este responsabil pentru ce veti gasi pe alte siteuri.

4. MONITORIZAREA


Avem dreptul, dar nu si obligatia de a monitoriza orice activitate asociata cu siteul nostru. Putem investiga si raporta aceste conditii sau plangeri si sa actionam ca atare (in cazuri ca: avertizari, suspendari, etc).

5. INFORMATIILE DVS


Respectam datele dvs si ne asumam obligatia de a le proteja.


6. PROPRIETATEA INTELECTUALA SI DREPTUL DE FOLOSINTA


Orice brand, marca sau nume care apartine siteului nostru nu trebuie copiat, decat daca noi permitem acest lucru.

7. DESCRIEREA PRODUSELOR


Pozele au caracter de prezentare. In cazul in care anumite produse sau flori lipsesc din stoc floresonline.ro poate inlocui aceste produse sau flori cu unele similare pastrandu-se insa aspectul si valoarea originala fara a anunta clientul in prealabil.

8. ALTE TAXE


Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de livrare.

9. LIVRARILE 


Ne obligam sa livram comenzile intr-un interval de maxim 24h de la data platii, sau la o data mai indepartata specificata de client. floresonline.ro face tot posibilul pentru a livra comenzile la data indicata de client, cu toate acestea pot exista situatii in care livrarea la acea data nu este posibila, cum ar fi zile libere, vreme nefavorabila, sarbatori legale, etc

10. Reclamatii livrare

Pentru reclamatii / conciliere interna gratuita te rugam sa te adresezi pe adresa de email office@floresonline.ro  Este necesar ca reclamatia sa cuprinda datele de identificare ale clientului care reclama, poze doveditoare ale produsului nemultumitor (daca este cazul), precum si detaliile de contact (telefon si, eventual, adresa de email, numarul comenzii). O reclamatie poate fi depusa in termen de maxim 2 zile calendaristice de la producerea evenimentului reclamat (produse perisabile) / maxim 14 zile de la livrare (produse neperisabile), exceptand cazurile in care este prevazut altfel in contract pentru situatii specifice. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor este de 5 zile.

 

 Toate drepturile rezervate.
floresonline.ro - flori online&offline © 2022
Florarie Bucuresti | Aranjamente florale | Buchete de flori | Lumanari de nunta | Buchete de nunta | Buchete de mireasa | Lumanari de botez | Cosuri cu flori | Cadouri florale | Corsaje | Aranjament prezidiu | Aranjament floral de masa